Home » Nieuws

Lieve klanten van Beautiek Esperance

Schoonheidssalon Esperance gesloten!!!

Met pijn in mijn hart heb ik besloten om de schoonheidssalon te sluiten. Het voelt voor mij niet goed meer om mijn werk in de schoonheidssalon voort te zetten zoals ik dat altijd deed. De kwaliteit van de behandelingen kan ik voor mijn gevoel niet garanderen en dat wil ik niet, voelt gewoon niet goed.

De boetiek/winkel blijft open op woensdag donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00u tot 17.00u met gepaste maatregelen.

Ik hoop dat ik jullie in de boetiek/winkel mag verwelkomen, voor een aankoop met een goed en eerlijk advies, of gewoon voor een kopje koffie/thee!

De volgende maatregelen gelden in de boetiek/winkel:

- Maximaal 4 klanten tegelijk binnen

- Graag uw handen ontsmetten bij binnenkomst.

- Houd 1,5 meter afstand

- Bij symptomen van het virus graag thuisblijven.

In de boetiek/winkel zorgen wij voor de juiste hygiëne  en schoonmaak. Wij doen ons uiterste best om het voor iedereen zo gezond en goed mogelijk te doen.

Ook kan er vanaf nu een afspraak gemaakt worden voor een persoonlijk kledingadvies, zodat wij u een persoonlijke VIP behandeling kunnen geven!

Bent u niet in staat om naar de winkel toe te komen en heeft u toch iets nodig van Pupa Milano Make-up of Matis Paris of Skeyndor Huidverzorgingsproducten of iets moois gezien van de nieuwe kledingcollectie op onze sociale media? Dan komen wij het graag bij u bezorgen aan huis! Stuur ons dan even een privé bericht! Ook kunt u ons altijd bereiken op het telefoonnummer: 06-16422299

Wij wensen u allemaal veel sterkte en gezondheid toe en hopelijk tot snel.

Liefs Team Beautiek Esperance

 

                                               🍀🍀🍀

 

 

                                               🍀🍀🍀