Home » Matis

Het merk Matis

Geïnspireerd door de medische industrie en de cosmetische wetenschap, met een expertise van ruim 75 jaar, staat het Franse merk Matis vooral bekend om haar zachte, innovatieve texturen en verbluffende resultaten!

Matis is toonaangevend, vernieuwend en dynamisch. Matis ontwikkelt continu innovaties die inspelen op de diverse behoeften van consumenten. Met een team van specialisten en een eigen laboratorium kunnen zij snel inspelen op de trends en ontwikkelingen in de markt. Met het uitgebreide assortiment aan thuisverzorgingsproducten, in combinatie met de professionele instituutbehandelingen biedt Matis een oplossing voor ieder huidtype en elke huidconditie.

 

Matis Gezichtsverzorging

Matis heeft maar liefst twaalf doelgerichte productlijnen die zijn onderverdeeld per huidtype en huidconditie.                                 Voor iedere huid is er een geschikte lijn ontwikkeld die een optimaal resultaat bieden met duidelijk zichtbare resultaten.

Matis Lichaamsverzorging

Verzorg uw lichaam goed met de verzorgingsproducten die bij u passen. Ultra zachte formules zorgen voor een verhoogd welzijn. Deze lijn bevat producten voor de dagelijkse verzorging, maar ook doelgerichte verzorging voor benen, borsten, handen en voeten.

Matis voor de man

Er zijn diverse producten van Matis voor mannen. Zo is er een After Shave alcohol-free, Anti-Aging Cream, Deodorant, Eye Gel, Shower Gel en nog meer. Maar voor alle producten geldt eenvoud en gemak, maar met een rijkdom aan actieve werkstoffen.

Matis Reponse Soleil

Matis Reponse Soleil Sun Protection heeft verschillende producten voor een complete UVA en UVB bescherming. Het zorgt voor een goede bescherming tegen beschadiging en veroudering van de huid door de zon. De huid blijft goed gehydrateerd en voelt soepel aan.